1

Maak een afspraak

Om uw persoonlijke wensen en dromen voor uw project, speeltuin, of sculptuur in kaart te brengen, kunt u een afspraak met ons maken. Wij komen dan graag op locatie kijken. Dit kost u verder niks.

2

Ontwerp en offerte

Wij gaan op basis van de besproken wensen en mogelijkheden een ontwerp en offerte maken. Omdat het ontwerpen tijd kost, zitten hier wel kosten aan verbonden. De kosten zijn afhankelijk van de omvang en de wensen.

3

Definitief ontwerp

Samen bespreken we het ontwerp en de offerte. In deze fase kan eventuele feedback worden verwerkt en kunnen er nog aanpassingen worden gedaan. Als we het samen eens zijn over het ontwerp en de prijs gaan we verder met de bouw en plaatsing.

4

Bouw en plaatsing

We maken een planning voor de bouw en plaatsing. Wij bouwen een groot deel van onze producten, speeltoestellen, speelsculpturen en meubels in onze eigen werkplaats in Rotterdam. Het monteren, afwerken en aanleggen gebeurt op locatie.

5

Veiligheids-certificering

Als de producten, speeltoestellen, speelsculpturen, meubels of speeltuin in de openbare ruimte staan, is een veiligheidscertificaat (NEN-EN 1176) verplicht. Dit veiligheidscertificaat garandeert dat aan alle eisen is voldaan volgens de Europese veiligheidsnormen en kwaliteitseisen. Wij dragen zorg voor de certificering.

6

Nazorg

Wij gebruiken duurzame en stevige materialen en bouwtechnieken waardoor onze producten jaren meegaan. Omdat in sommige speeltuinen levende bomen worden geïntegreerd die langzaam doorgroeien is goed onderhoud van uw product belangrijk. Ook kan het weer en intensief gebruik op termijn slijtage veroorzaken.

Wij voeren reparaties en onderhoud uit aan uw speeltuin, speeltoestellen en/of overige producten voor een vaste prijs per jaar .